IMAGO coaching

 

INNERLIJK : WIE BEN JE
UITERLIJK : WAT LAAT JE VAN JEZELF aan anderen ZIEN
GELEGENHEID : OP WELKE PLAATSEN WIL JE JE ZELFVERZEKERD VOELEN

Drie begrippen die niet los jou te denken zijn. Imagocoaching beantwoordt jouw vragen over zelfvertrouwen, uiterlijk en innerlijk verbinden, krachtiger over komen, eigenwaarde…

Imagocoaching heeft effect op Professionaliteit, Identiteit en Persoonlijke groei.

Met als resultaat :

  • Uitstraling: Kracht en authenticiteit, gezien mogen worden.
  • Identiteit: Dit is wie ik ben, hoe hier sta ik voor.
  • Professionaliteit: Krachtig en zelfverzekerd. Mijn kwaliteiten zijn zichtbaar en voelbaar, ik ben me bewust van mijn presentatie!
  • Persoonlijke groei: Mijn uiterlijk en mijn innerlijk herkennen elkaar, vullen elkaar steeds beter aan, ik wordt steeds een stukje completer!
Je bent als een ruwe diamant, heel veel vlakjes om te polijsten en het resultaat wordt steeds meer ‘bijzonder’…en is nooit af!

Dit is hoe de Imago coaching werkt:

Middels een intake nemen we jouw vragen en wensen door, waarbij we kijken welke aanpak het beste past bij jou en je situatie. Dit kan je werk zijn, je rol in je eigen onderneming, maar uiteraard ook prive gelegenheden.

De eerste afspraak is in de studio, deze duurt 2 uur. Vooraf ontvang je een aantal kleine opdrachten ter voorbereiding om in het proces te komen. Het is belangrijk je te realiseren, dat verandering een proces is, het moet ‘van jou’ worden.
Daarna werken we 2 x op jouw locatie met de bestaande garderobe. Winkelervaring is een onderdeel van het programma. Tussentijds zijn er steeds opdrachten waarmee je meteen de praktijk erbij betrekt.
Kleding wegdoen of aanschaffen gebeurt alleen met het juiste inzicht .
De duur van het proces hangt af van de omstandigheden, maar nooit langer dan 6 maanden.

Het all-in tarief voor dit programma is € 795,00. Exclusief reiskosten en btw.
Tussentijdse resultaten zullen worden bijgehouden in een portefolio.

BOEK NU EEN INTEGRAAL IMAGO ADVIES!

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!