IMAGO ADVIES

 

INNERLIJK : WIE BEN JE
UITERLIJK : WAT LAAT JE VAN JEZELF ZIEN
GELEGENHEID : OP WELKE PLAATSEN WIL JE JE ZELFVERZEKERD VOELEN

Drie begrippen die niet los van elkaar de denken zijn en ook niet los van jou, want je kijkt op deze pagina omdat je je rondloopt met vragen over zelfvertrouwen, uiterlijkheden, krachtiger over komen, eigenwaarde…

Je bent niet slechts een buitenkant van ‘Kleuren en kleding’, je bent veel meer. Het imagoadvies is erop gericht jezelf in de spiegel te leren zien zoals je echt bent, vervolgens leer je met je kleding bruggen te slaan tussen wie je bent en de rol die je hebt in allerlei gelegenheden.

Afhankelijk van jouw persoonskenmerken zal kleding een effect hebben. Denk aan het moment dat je iets aantrekt dat ‘niet van jou is’… Waar zit hem dat nou in, nou heel simpel ‘in jezelf’ en de eigenschappen die jou maken tot wie je op dit moment bent. En dat proces begeleiden, dat is nou precies ‘mijn’ kwaliteit!

Imago advies heeft effect op Professionaliteit, Identiteit en Persoonlijke groei.

En wat zijn dan de resultaten :

  • Uitstraling: Ik voel me sterk, authentiek, ik mag gezien worden, net als ieder ander.
  • Identiteit: Wat je ziet is wie ik ‘echt’ ben, hoe ik me voel en waar ik voor sta, ik voel me ‘mooi’, wat een ander daar ook van vindt!
  • Professionaliteit: Ik voel me krachtig en zelfverzekerd, mijn kwaliteiten zijn voor anderen zichtbaar en voor mij voelbaar, ik ben me bewust van mijn presentatie!
  • Persoonlijke groei: Ik heb geleerd hoe ik mijn uiterlijk met mijn innerlijk kan laten samenwerken, ik wordt steeds een stukje completer!
Mensen zijn als ruwe diamanten, heel veel vlakjes om te polijsten en het resultaat wordt steeds meer ‘bijzonder’…en is nooit af!

Dit is hoe de Imago coaching werkt:

We nemen jouw vragen en wensen door, waarna we in overleg kijken welke aanpak het beste bij jou past. Het is jouw proces, jij bepaalt je wensen en je grenzen.

We werken zowel in de studio als thuis met de bestaande garderobe, tussentijds zijn er opdrachten waar je rustig zelf aan kunt werken. Kleding wegdoen of aanschaffen gebeurt alleen als jij dat zelf wilt, je gaat dat zelf aanvoelen.

Het tarief is afhankelijk van het aantal uren dat we nodig hebben, het uurtarief is € 65,00. De tarieven zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ondernemers. Tussentijdse resultaten zullen worden bijgehouden in een portefolio.

MEER INFORMATIE OVER DE TRAJECTEN VIND JE BIJ

BOEK NU EEN INTEGRAAL IMAGO ADVIES!

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!