Zelfvertrouwen

Studio Ultramarijn specialiseert zich in veranderend inzicht bij ‘onzekerheid, zelfvertrouwen en innerlijke groei‘ m.b.t. uiterlijk, innerlijk, kleding, kleedgedrag en levenspatronen.

Deze begrippen zijn niet los van elkaar te denken. Ben je innerlijk uit balans, dan reageert vaak je uiterlijk of andersom en vervolgens heeft dat effect op je zelfvertrouwen in allerlei situaties. De spiegel lijkt dan je grootste vijand, maar juist je spiegelbeeld kan op zo’n moment zoveel voor je betekenen.

De spiegel van Studio Ultramarijn is letterlijk en figuurlijk altijd helder en vriendelijk!

Voor jou?

  • Heb je dromen, maar maakt je spiegelbeeld je onzeker?
  • Ben je begonnen met een eigen onderneming, maar voel je je onzeker en straal je dat ook uit?
  • Ben je onzeker over je lijf en/of je kleding?
  • Vind je anderen altijd ‘mooier’ en ‘beter’ dan jezelf?
  • Gebruik je je kleding om jezelf een houding te geven, maar voelt het niet ontspannen, niet jezelf?
  • Heb je het gevoel innerlijk en uiterlijk te ‘moeten voldoen’ ?

Misschien herken je jezelf in het gevoel hoe het is om anderen te zien groeien en bloeien terwijl je zelf lijkt stil te staan. In mijn praktijk richt ik me bij voorkeur op mensen die het lastig vinden om hun eigen kracht en schoonheid te zien en te ontwikkelen.

Kleding als medicijn

Je uiterlijk heeft effect op je functioneren, op wie je bent en hoe je bent. Door inzicht te krijgen in de kleding die bij jou past, in jouw eigen stijl, leer ik je hoe je in allerlei situaties optimaal jezelf kunt zijn en tot je recht kunt komen. Ik laat je zien hoe je je kleding in kunt zetten om je doel helder te krijgen en vervolgens naar eigen inzicht richting te geven aan jouw verlangens. Je ontdekt nieuwe kwaliteiten in jezelf, je wereld wordt groter, je kwaliteiten worden zichtbaar…. en bruikbaar! Je groeit…en je waardeert jezelf!

“Inzicht in jezelf leidt tot acceptatie en waardering voor wie je bent en voor de mogelijkheden die je hebt en dat maakt jou uiteindelijk tot een ‘mooi’ mens.”

Maak vrijblijvend een afspraak

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!