Ultramarijn

STUDIO ULTRAMARIJN

Studio Ultramarijn is gelegen aan het mooie Gangwerf in Twisk.Ultramarijn is de Latijnse naam voor Hemelsblauw, met als pigmentnaam Lapis lazuli. Het werd voor het eerst gevonden in gebergten in het Verre Oosten en werd van daaruit getransporteerd ‘over de zee’, ( Ultra Marijn) naar Europa.

Vanuit mijn vroege jeugd hield ik herinneringen aan een kinderboekje “Op zoek naar het hemelsblauw” van Bertus Aafjes, het verhaal van de zoektocht van een klein jongetje naar het blokje hemelsblauw dat miste in zijn verfdoos. Hemelsblauw of ultramarijn is een warm blauwe kleur met een intense gloed. Ik vond het boekje terug via een antiquariaat. ‘Studio Ultramarijn’ voelde meteen goed, alweer bijna 10 jaar. Ook de naam van je onderneming is een onderdeel van wie je bent, je moet er niet slechts aannemen, je moet jezelf erin terug kunnen vinden, precies zoals ik dat mijn klanten leer voelen in hun kleding.

Mijn studio is een fijne ruime en lichte werkruimte, waar mensen snel op hun gemak zijn, daarnaast werk ik ook vaak op locatie, omdat ik bij mensen thuis de garderobe kan betrekken in de coaching.

 

Imago

Mijn vak gaat over Imago, over ‘dat wat wij mensen van onszelf aan anderen laten zien’ en omgekeerd, dat wat wij meestal onbewust aan anderen aflezen. Ons uiterlijk is een belangrijk stuk non-verbale communicatie van wie wij van binnen zijn, de uitstraling waarmee je zonder woorden boekdelen over jezelf vertelt!

Integraal

is de toevoeging waar ik waarde aan hecht, omdat ik mij daarmee in mijn vakgebied onderscheid. Het woord geeft aan, dat ik naar mijn klant adviseer vanuit wie hij/zij is en dat het advies dat ik met mijn klant beoog gebaseerd is op een verfijnde samensmelting van persoonlijkheid, gelegenheid, uiterlijke kenmerken en toegevoegde kleding. Mode, kleur en kleding zijn slechts hulpmiddelen om je identiteit mee vorm te geven.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!