KLEURADVIES ZONDER BEPERKINGEN

De kleuren van je hart op HET JUISTE MOMENT…DAN GEBEURT ER IETS MOOIS!

Een goed kleuradvies is beslist geen overbodige luxe. De kleurenanalyse voer ik met zorg uit, met oog voor jouw wensen en gevoelens, omdat het uiterlijke advies van binnen goed moet voelen. Een kleurenanalyse moet een verruimend gevoel opleveren, meer mogelijkheden en creatiever inzicht.

Kleur is zeer bepalend wanneer het gaat om onze emoties.

De kleur van je omgeving bepaalt mede hoe je je voelt en hoe gelukkig je bent. In sterke mate geldt dit voor de kleur van je kleding. Zo direct op je huid kan kleur je energie voeden en ondersteunen, maar ook wegnemen. Het is dus geen sinecure om je eigen kleurbehoefte te herkennen en te volgen. Kleur emotioneert, ondersteunt, zet je op de voorgrond of op de achtergrond, maakt je zacht, hard, vrolijk of rustig. Kleur is voedend, zonder kleur is er geen licht, zonder licht geen leven. Reden genoeg dus om je eigen kleurbehoefte te willen begrijpen.

In een gesprek voorafgaand aan de analyse worden de wensen duidelijk. Stapsgewijs kijken we naar de mogelijkheden en hoe je te werk kunt gaan.

De kennis die je je met dit kleuronderzoek eigen maakt, bezorgt je je leven lang plezier

Ik heb ervaring met meerdere kleursystemen.

Als docent ‘Kleurenleer en analyse’ aan de Regien Strategier Opleidingen werk ik bij voorkeur met Het 78Color System ® van deze opleiding. Dit systeem kent geen beperkingen van seizoenen, het geeft een breed inzicht in het effect van de kleur van je kleding. Het herkent feilloos jouw kleurbehoefte.

Je kunt bij dit kleuradvies kiezen uit meerdere kleurenpaletten die je als hulpje kunt gebruiken. Ze zijn een steuntje in de rug bij het maken van de juiste kledingkeuzes. Ze zijn niet bindend, ze zorgen voor een vrije keuze.

De persoonlijke kleurkaart van het 78Color System ® is inbegrepen in het advies.

TARIEVEN KLEURADVIES

Een Kleuradvies à 2 uur kost € 95,- , inclusief een make-upadvies dat jou past. Ik geloof niet in aandringen als je nog niet zover bent, ik wil je slechts inspireren.
Met 2 personen krijg je 10% korting p.p.,
NB bij het imagoadvies zit het kleuradvies inbegrepen.

KLEDINGADVIES

Kledingadvies vloeit voort uit de kleurenanalyse. Tezamen vormen ze een sterke basis om je eigen keuzes te kunnen maken.

Kledingadvies van Imago Studio Ultramarijn:

  • gaat uit van wie jij bent
  • legt je niets op maar geeft jou de ruimte te spelen met jouw mogelijkheden
  • geeft je praktisch gereedschap om direct mee aan de slag te gaan
  • werkt met jouw eigen kledingkast

Een kledingadvies a twee uur kost 95,00. Twee personen 10% korting.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!