KLEURADVIES ZONDER BEPERKINGEN

I am Interactive

DE JUISTE KLEUREN, DE JUISTE PERSOON, HET JUISTE MOMENT…DAN GEBEURT ER IETS MOOIS!

Een goed kleuradvies is geen overbodige luxe. Deze analyse voer ik met zorg uit, met oog voor jouw wensen en gevoelens, omdat het uiterlijke advies van binnen wel goed moet voelen. Een kleurenanalyse moet een verruimend gevoel opleveren, meer mogelijkheden en creatiever inzicht.

Kleur is zeer bepalend wanneer het gaat om onze emoties.

De kleur van onze omgeving bepaalt mede hoe wij ons voelen, hoe gelukkig we zijn. In sterke mate geldt dit voor de kleur van onze kleding. Zo direct op onze huid kan kleur onze energie voeden en ondersteunen, maar ook wegnemen. Het is dus geen sinecure om je eigen kleurbehoefte te herkennen en te volgen. Kleur emotioneert, ondersteunt, zet je op de voorgrond of op de achtergrond, maakt je zacht, hard, vrolijk of rustig. Kleur is voedend, zonder kleur is er geen licht, zonder licht geen leven. Reden genoeg dus om je eigen kleurbehoefte te kunnen begrijpen.

In een gesprek voorafgaand aan de analyse worden de wensen duidelijk. Stapsgewijs kijken we naar de mogelijkheden en hoe je te werk kunt gaan.

De kennis die je je met dit kleuronderzoek eigen maakt, bezorgt je een leven lang plezier

Ik heb ervaring met meerdere kleursystemen.

Als docent ‘Kleurenleer en analyse’ aan de Regien Strategier Opleidingen werk ik bij voorkeur met Het 78Color System ® van deze opleiding. Dit systeem kent geen beperkingen van seizoenen, het geeft een breed inzicht in het effect van de kleur van je kleding. Het herkent feilloos jouw kleurbehoefte.

Je kunt bij dit kleuradvies kiezen uit meerdere kleurenpaletten die je als hulpje kunt gebruiken. Ze zijn een steuntje in de rug bij het maken van de juiste kledingkeuzes. Ze zijn niet bindend, ze zorgen voor een vrije keuze.

De persoonlijke kleurkaart van het 78Color System ® is inbegrepen in het advies. De andere paletten zijn optioneel en worden apart in rekening gebracht.

Ben je benieuwd naar jouw kleurpalet?

TARIEVEN KLEURADVIES

Een Kleuradvies à 2 uur kost € 95,- , inclusief een make-upadvies dat jou past. Ik geloof niet in aandringen als je nog niet zover bent, ik wil je slechts inspireren.
Met 2 personen krijg je 10% korting p.p., bij het imagoadvies zit het kleuradvies inbegrepen.

KLEDINGADVIES

Kledingadvies opent de deur naar jouw mogelijkheden.

Kledingadvies van Imago Studio Ultramarijn:

  • gaat uit van wie jij bent
  • legt je niets op maar geeft jou de ruimte te spelen met jouw mogelijkheden
  • geeft je praktisch gereedschap om direct mee aan de slag te gaan
  • werkt met jouw eigen kledingkast

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!