‘MOOI’ is de kracht van je eigen stijl

Het boek dat geschreven moest worden! Beeldende persoonlijke verhalen over ‘mooie’ mensen, je eigen stijl herkennen en vooral dicht bij jezelf blijven.

Vanuit mijn vakgebied Imago Coaching, heb ik met het schrijven van dit boek een antwoord gezocht op de vraag waarom het zo lastig is om je eigen stijl uit te dragen. We zijn allemaal verschillend van elkaar. Stuk voor stuk uniek in hoe we eruitzien en in wat we kunnen. De mode biedt ons een grotere variatie aan mogelijkheden dan ooit tevoren om onze eigenheid uit te drukken en toch vinden heel veel mensen het lastig om dit bij zichzelf te herkennen en om te zetten in een persoonlijke stijl.

‘MOOI’ is de kracht van je eigen stijl

brengt de eigen stijl van 11 doorsnee mensen in beeld. Allemaal hebben ze een duidelijk levensverhaal dat verklaart waarom ze eruit zien zoals ze eruit zien en waarom ze de (kleding)keuzes maken die ze maken. Deze prachtige verhalen worden aangevuld met inzichten die - als een caleidoscoop - steeds iets anders laten zien over de manier waarop ons uiterlijk en onze kleding middelen zijn om vorm te geven aan wie we écht zijn. Ik hoop je met dit boek te inspireren om je eigen, innerlijke schoonheid in je uiterlijk zichtbaar te maken.

CROWDFUNDING: mag ik je wat vragen?

Dit boek schrijven en produceren kon in mijn ogen niet halfslachtig. Daarom heb ik ervoor gekozen om ook gebruik te maken van crowdfunding. Zonder crowdfunding zou de belangrijke wereld van kunst en cultuur niet kunnen bestaan. Ik wil met dit boek de kennis en inzichten die ik in de loop van de jaren opgedaan heb, met de wereld delen om een andere kijk op uiterlijk en kleding teweeg te brengen. Zodat je als lezer ervaart hoe het is om je fijn te voelen met het uiterlijk dat je hebt én gaat aanvoelen wat jou in je uiterlijk kan ondersteunen om je innerlijke talenten te ontwikkelen. Ook een prachtige opdracht voor de mode trouwens! Een deel van het boek heb ik zelf gefinancierd, maar voor een ander deel vraag ik je hulp in de vorm van sponsoring. Met je donatie word je deelgenoot van het tot stand komen van dit boek. Daar doe ik graag iets voor terug in de vorm van een passende tegenprestatie. Afhankelijk van het bedrag kan dit variëren van de vermelding van jouw naam in het boek, een gesigneerd exemplaar, een advies of een lezing over mijn vakgebied… Later meer hierover. De crowdfunding loopt 35 dagen en start eind mei. Zodra meer bekend is, hou ik je op de hoogte op deze pagina van mijn website, in mijn nieuwsbrief en op Facebook en LinkedIn. Ik dank je alvast voor je tijd en hoop dat ik op jouw steun mag rekenen om de boodschap van mijn boek, die me zeer na aan het hart ligt, verder te verspreiden!

Warme groet,
Anneke

PS: Mocht deze vorm van ondersteunen je aanspreken, dan kan ik je aanbevelen de website www.voordekunst.nl te bezoeken. Hier vind je nog meer mooie initiatieven die de moeite waard zijn. Ik sponsor daar zelf met regelmaat een mooi project dat ik een warm hart toedraag.