INFORMATIEVE EN INTERACTIEVE PRESENTATIES

Voor particuliere groepen en bedrijven, verzorgt Imago Studio Ultramarijn uiteenlopende presentaties.

Kennismaking met en inzicht in het begrip Imago in relatie tot ons uiterlijk, ons kleurgebruik en persoonlijke stijl. De presentaties zijn informatief, maar ook interactief. Mijn ervaring voor en met groepen  maakt, dat ik makkelijk kan inspelen op de samenstelling van en de interactie met het gezelschap.

Uiterlijk is niet slechts “vertoon“, maar in de eerste plaats een taal zonder woorden. Zowel zakelijk als prive is het interessant te weten hoe je communiceert, wat een ander aan je afleest, hoe jouw uiterlijk invloed kan uitoefenen op het verhaal dat je uitzendt.

Door voorlichting te geven over dit onderwerp geef ik een andere kijk op de begrippen “mooi, schoonheid en uitstraling”. Het is interessant te ontdekken wat de invloed van ons uiterlijk is, hoe je aan geloofwaardigheid kunt werken, hoe je succesvol kunt zijn door een authentiek verhaal uit te zenden.

Particuliere groepen kunnen een afspraak maken op locatie of in de studio. Op locatie maakt het aantal niet uit, in de studio is 15 personen het maximum. Uiteraard geldt, dat als de groep groter wordt, de individuele aandacht ook verdeeld moet worden.

Bedrijven

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid een training samen te stellen waarin het bedrijfsimago en het imago van de werknemers c.q. de ondernemer zelf centraal staan. Voor meer  inhoud zie de pag. Workshops en trainingen.

TARIEVEN PRESENTATIES VOOR PARTICULIEREN

Verenigingen: € 100,–

Particulieren en zakelijke groepen in overleg een offerte afgestemd op tijd en inhoud.

Meld je hier aan en ik neem contact op

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!