Zoals wellicht bij veel vrouwen bestond mijn kledingkast voornamelijk uit zwart.

BlueICT

Al langere tijd wilde ik graag een kleur- en stijladvies ondergaan. Maar ik vond het behoorlijk spannend en dus stelde ik het uit. Onlangs heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en contact op genomen met Anneke. Een afspraak was snel gemaakt en ik ontving een bevestigingsmail met alvast wat verkennende opdrachten. Alles onder het motto; niets moet, alles mag. Wat volgde was een ontzettend leuke middag waarbij Anneke bij mij thuis kwam om aan de slag te gaan met het kleuradvies (grootste deel) en mijn kledingkast/stijladvies (minder prominent). Doordat je letterlijk in de spiegel achter elkaar ziet wat kleur met je doet, zorgt Anneke ervoor dat je het advies ook echt eigen maakt. Er wordt je niets opgelegd maar je bemerkt zelf wat je wel en niet goed staat. Je huids- & haarkleur, de kleur van je ogen, alles speelt een rol, ze legt ook uit waarom dat zo is.

Zoals wellicht bij veel vrouwen bestond mijn kledingkast voornamelijk uit zwart. En dat is op zich helemaal niet slecht maar het kan zoveel beter. Twee dagen na het advies heb ik de eerste items conform de bij mij passende kleurstellingen aangeschaft en direct kreeg ik complimenten. Ik ga lekker aan de slag met mijn garderobe en het stijladvies en ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen. Ik kan iedereen deze investering aanraden want het betaalt zich absoluut terug.

Over Anneke zelf wil ik graag nog zeggen dat naast dat zij ontzettend kundig is in haar vaak, zij ook een heel prettig mens is. Zij is absoluut niet van de kleur- of modepolitie. Zij benadert je met veel respect en heeft echt oog voor jou als mens. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Annelies Zwaagstra