10 jaar Imago, Kleur- en Kledingadvies

We zijn gewend geraakt te focussen op ‘uiterlijk en mooi zijn’!
In mijn werk echter leerde ik zoveel prachtige mensen kennen, dat ik met andere ogen ben gaan kijken naar wat volgens sommigen ‘hoort’, ‘niet zou kunnen’ of zelfs ‘niet zou mogen!’ Ik ben stil gaan staan bij de dwingende invloed van modetrends, de druk van de commercie en…. de invloed vanuit mijn eigen vakgebied, de kleur- kledingadviseur, de imagostylist.
In dit jubileumjaar van Studio Ultramarijn wil ik je laten zien, hoe we op een andere, positieve manier naar elkaar kunnen kijken. Ik raakte in deze 10 jaar namelijk steeds meer geboeid door de diversiteit in ons uiterlijk.

Heel bijzonder, ik kan niet anders zeggen en ik kon dan ook niet langer de prikkel weerstaan om deze ervaringen te verwerken in een boek dat in de loop van dit jaar gepubliceerd zal worden. ‘De kracht van je eigen stijl’ zal daarin een rode draad zijn. Ik houd je uiteraard op de hoogte van mijn vorderingen en ik hoop, dat ik je mooie inzichten mee kan geven. Daarnaast zal ik regelmatig een aanbieding doen om je mee te laten delen in mijn feestje.

Imago Studio Ultramarijn heeft in deze 10 jaar ruim 600 bijzondere mensen mogen adviseren en begeleiden. Vaak met het doel om kleuren en kleding beter te leren combineren. De laatste jaren steeds meer in langere trajecten om zo een beter inzicht te krijgen in het sturen van het uiterlijk, een andere focus op ‘mooi zijn’ dus.

Een prachtige ontwikkeling daarbij en misschien ook wel juist daarom, is het toegenomen aantal mannen in mijn praktijk. Ook mannen hebben een uitstraling en daar zijn ze zich gelukkig steeds meer van bewust. We communiceren met ons uiterlijk wat af ‘zonder woorden’ en meestal zonder dat we er erg in hebben. Je vergeet daarbij al gauw, dat wij mensen visueel ingestelde wezens zijn, we zien bij een ander ‘alles’, maar in je eigen Spiegel kijken kan lastig zijn.

En dat is de kracht van Studio Ultramarijn
Je uiterlijk is een té belangrijk deel van wie je bent. Té belangrijk dus om daar ongeïnteresseerd mee om te gaan en té jammer als het anders kan maar je weet niet hoe! Blijf me volgen en ontdek: ‘De kracht van je eigen stijl’ Dat is mijn uitgangspunt voor de komende jaren.

Persoonlijk gezien, om je te kunnen ontspannen, je ‘gezien’ te voelen, zelfverzekerd te zijn en te groeien.
Zakelijk gezien, om succesvol te kunnen zijn doordat je uitstraalt, dat wat men van je ziet oprecht van jou is. Beter presteren door een krachtige maar bovenal persoonlijke presentatie.

Voel en laat zien wie je bent, dan ontstaat ‘mooi’ vanzelf!

Aanbieding Januari/februari
Van binnen groeien, van buiten stralen. Heb je je voorgenomen om jezelf eindelijk centraal te zetten, van binnen te groeien en van buiten te stralen? Dan bied ik je de uitdaging om je kleding/ kleedgedrag en presentatie effectief onder de loep te nemen. Meld je aan voor:

Het 6 maanden plan.
Dit is een regelmatig opgebouwd programma, dat zich aanpast bij het ritme van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Je krijgt inzicht en overzicht met bruikbare handvatten om te groeien naar je voorgenomen doel. Dit traject bied ik vanaf maart op basis van uurtarief aan, maar in de eerste 2 maanden van dit jubileumjaar kost het je slechts de afgeronde prijs van het oude traject, te weten  € 295,00 (zakelijk ex. btw). www.studioultramarijn.nl/6maandenplan
Een afspraak maken tegen deze prijs kan tot eind februari. Starten kan in overleg uiteraard ook op een later tijdstip.

2018 is voor Studio Ultramarijn een bijzonder jaar.
Wil jij dat ook? Neem dan contact op en blijf me volgen.