boek

‘MOOI’ is de kracht van je eigen stijl. HET BOEK DAT GESCHREVEN MOEST WORDEN!

Beeldende persoonlijke verhalen over ‘mooie’ mensen, je eigen stijl herkennen en vooral dicht bij jezelf blijven.

Vanuit mijn vakgebied imago-coaching, heb ik met het schrijven van dit boek een antwoord gezocht op de vraag waarom het zo lastig is om je eigen stijl uit te dragen. We zijn allemaal verschillend van elkaar. Stuk voor stuk uniek in hoe we eruitzien en in wat we kunnen. De mode biedt ons een grotere variatie aan mogelijkheden dan ooit tevoren om onze eigenheid uit te drukken en toch vinden heel veel mensen het lastig om dit bij zichzelf te herkennen en om te zetten in een persoonlijke stijl.

‘MOOI’ is de kracht van je eigen stijl brengt de eigen stijl van 11 doorsnee mensen in beeld. Allemaal hebben ze een duidelijk levensverhaal dat verklaart waarom ze eruit zien zoals ze eruit zien en waarom ze de (kleding)keuzes maken die ze maken.

Deze prachtige verhalen worden aangevuld met inzichten die – als een caleidoscoop – steeds iets anders laten zien over de manier waarop ons uiterlijk en onze kleding middelen zijn om vorm te geven aan wie we écht zijn.

Ik hoop je met dit boek te inspireren om je eigen, innerlijke schoonheid in je uiterlijk zichtbaar te maken.

Je eigen stijl zit in jezelf, zie dit boek als je spiegel.

Het boek kost € 27,50 Ik stuur het naar je toe als je in het bericht je adresgegevens achterlaat.

Misschien wil je dat ik het boek signeer, geef dat dan ook aan en eventueel een speciale tekst als dat gewenst is

Image Image

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!