Als je heupen tussen je oren zitten!

Het is misschien een beetje flauw om te zeggen, maar de dingen waar je het meest ontevreden over bent, zoals heupen, borsten of benen, die zitten doorgaans tussen je oren. Maar het ergste is nog, ergens in je leven heb je zelf de keuze gemaakt om ze daar te parkeren.

Jammer, zonde van je tijd en je energie, want in die tussentijd zijn er zoveel leuke dingen waar je niet aan deelneemt en die je niet in jezelf ontwikkelt, omdat je je onzeker voelt als mensen naar je kijken.

In dat stadium verkeerde ook Louise. Haar leven zat door omstandigheden even in een dip en haar uiterlijk leek opeens belangrijker dan ooit! Louise concentreerde zich volledig op haar heupen.

Ze droeg doorgaans een stevige spijkerbroek, strak om de bovenbenen, iets te wijd en te lang over de enkels. Niet omdat dit prettig zat, maar omdat ze hoopte, dat het dan minder in het oog zou vallen.

Het tegendeel was een feit. Alles wat elegant zou kunnen ogen was verdoezeld en de stevige denim stof benadrukte nog eens fijntjes, dat het hier om stevigheid draaide.

Louise hield van bloesjes met mooie prints, maar ze koos ze wel allemaal wijd van model met een boord op heuphoogte. Dat verhulde haar zwembandjes…. (die overigens heel bescheiden waren.)

Ze werd van dit alles een figuurloos stevig doosje. Geen wonder, dat een blik in de spiegel haar niet meeviel.

Een deel van ons traject samen hebben we besteed aan het passen en aanschaffen van een aantal topstukken, waardoor de heupen van Louise niet alleen fraai en soepel uit kwamen, maar opeens had ze ook een aantrekkelijk taille!

Kleding kopen gaat Louise opnieuw leren. Op het internet wordt ze niet gelukkig, daar moet je het hebben van platte plaatjes, in de praktijk valt dat vaak erg tegen…

Voor oprechte aandacht en een effectief resultaat heb ik een succesvolle relatie opgebouwd met twee prachtige kledingwinkels waar je nog met de nodige egards wordt ontvangen en waar men het vak verstaat.

Zij nemen uitgebreid de tijd om je te laten zien hoe je het mooiste uit jezelf kunt halen. Dat is hoe je het best je kleding koopt, de tijd nemen en je door experts laten helpen. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Bfree- mode in Purmerend www.bfree-mode.nl
Fifth Avenue in Enkhuizen www.fifthavenue.nl

Louise zag er in haar nieuwe garderobe lichtvoetig en stralend uit. Elegante heupen, aantrekkelijke benen met slanke enkels en als bonus een prachtige taille.

Maar het is nog niet genoeg, dit was het begin. Louise heeft nog steeds hetzelfde lichaam en het is belangrijk, dat zij haar heupen ook in andere kledingstukken gaat omarmen.

Haar heupen horen bij haar, ook met haar heupen is zij de prachtige vrouw die ze is!

Als dat idee niet verandert, dan komt haar ongenoegen beslist in de toekomst weer terug. Daarnaast zal zij nog steeds kansen uit de weg gaan, uit angst dat haar heupen zichtbaar zullen zijn.

Om haar uiterlijk recht te doen is het dan ook zinvol om op een andere manier in de spiegel te leren kijken.
Ik ben haar coach, we zien en spreken elkaar regelmatig, want dit bewustzijn moet rustig groeien.

Dit doen we met behulp van oefeningen, die haar mindset veranderen en die haar eigen stijl krachtig in beeld brengen.

Maak van je hoofd geen opslagplaats. Misschien is het voor jou tijd om je hoofd eens te ruimen en bewuster in de spiegel te kijken?

Zie hieronder de jubileum aanbieding van de maanden mei en juni.


Wilfried de Jong over ‘schoonheid’!

In Psychologie Magazine geeft Wilfried de Jong antwoord op de vraag welk cijfer hij zijn uiterlijk geeft:

“Ik heb een grote neus, mijn oren staan scheef, mijn ogen hangen, ik kreeg al vroeg rimpels, ik ben kaal, heb geen volle lippen, mijn neusgaten zijn ogelijk. Min min min min.

Maar het gekke is dat als ik al die minnetjes optel, toch tot een plus kom, omdat het mijn gezicht karakter geeft!

Daarom: een 7. Vroeger dacht ik dat ik moeilijk een vriendinnetje zou kunnen krijgen, zelfs al had ik toen nog een leuke bos met krullen. Ik heb het nooit van mijn uiterlijk moeten hebben, maar van praten en grappen maken.

In het dagelijks leven ben ik best ijdel. Sinds mijn achttiende vind ik het leuk om in pak te lopen. T-shirts en jeans heb ik niet. Ik houd van schoonheid en stijl. In Italië trekken mensen van tachtig nog even een mooi overhempje aan voordat ze ‘s middags iets gaan drinken op een terrasje.”

Een kadootje! Ik had het zelf niet mooier kunnen omschrijven. Zo zou het voor ieder mens moeten zijn en…. dat kan ook! Uiteraard niet met een knip van een vinger, maar wel door te durven bouwen aan je eigen stijl.

Wilfried benoemt, dat hij houdt van schoonheid en stijl. Mooi hè, daar heb je dus géén perfect lichaam of gezicht voor nodig!

Dat is precies waar mijn boek over gaat. Je eigen stijl ontwikkel je door te weten wat je werkelijke schoonheid is en die vind je dicht bij jezelf. In je eigen stijl wint je zelfvertrouwen vanzelf terrein.

De kracht van integraal Imago advies is, dat ik je coach over een langere periode. Bewustzijn moet je de tijd geven, dan is het resultaat duurzaam en je kledingkast een snoepwinkel!

Zie hieronder mijn aanbieding voor een gratis intake.

Neem voor meer informatie contact op via mijn website.


Aanbieding!

Het voorjaar zit er al weer bijna op, de zomer komt er aan. Tijd om het leven van de zonnige zijde te bekijken. Omdat Studio Ultramarijn dit jaar 10 jaar bestaat, bied ik tot eind juni 2018 een gratis intake aan van een uur voor diegene die zich wil oriënteren op een bewuste en effectieve manier om de kledingkast op te ruimen, om hem daarna rustig aan te vullen met je eigen stijl!

Neem voor meer informatie contact op via mijn website.