HET IMAGO SPEL

KIJKEN NAAR JEZELF DOOR DE OGEN VAN EEN ANDER…

Het Imago Spel is een superleuk bordspel, met oprechte aandacht voor elkaar. Het spel geeft op een luchtige en altijd positieve manier inzicht in jouw uitstraling, het beantwoordt de vragen die jij daarover hebt en helpt je om die met die antwoorden aan de slag te kunnen gaan.

In de vorm van een workshop leent het Imago Spel zich voor particulieren om in ontspannen sfeer veel over persoonlijke uitstraling te leren, maar het is ook heel effectief inzetbaar bij het leren herkennen van non-verbale communicatie en een effectieve persoonlijke stijl bij ondernemers en werknemers in het bedrijfsleven.

Ieder mens is bijzonder en we doen er allemaal toe. We mogen dus ook allemaal een goed gevoel hebben als anderen naar ons kijken!

Duidelijkheid en helderheid over wie je bent, welke kleding bij je past en wat je uitstraalt. In je kracht je passie en talenten tot bloei laten komen. Ontdek met het Imago Spel hoe bijzonder je bent!

HULP VRAGEN IS SOMS LASTIG

Om die hulpvraag makkelijker te maken en te leren op een andere, positieve manier naar jezelf te kijken is Het Imago Spel ontwikkeld. In heel Nederland zijn nu al ruim 100 Imago Experts die bevoegd zijn het spel samen met jou en je vriendinnen, zussen, broers, collega’s etc. te spelen.

De workshop kan bij Studio Ultramarijn, maar het kan ook op een door jou gekozen locatie. We zorgen, dat er een hapje en een drankje is, zodat het een gezellige workshop gaat worden met veel plezier en hele nuttige informatie.

De kosten  bedragen € 25,– per persoon voor groepen van minimaal 4 personen en maximaal 8.

VERSCHILLENDE THEMASETS

Je kunt het Imago Spel spelen met 9 themasets, te weten:

  • Kleur
  • Stijl
  • De eerste indruk  ( bijzonder geschikt voor grote groepen, met name ook in het bedrijfsleven/ als onderdeel van training)
  • Innerlijk/uiterlijk  ( hoe je in je uiterlijk laat zien wie je van binnen bent)
  • Make-up
  • Kapsels
  • Communicatie  ( voornamelijk voor organisaties en bedrijven)
  • Colours by heart  ( wat je kleurbehoefte over jou kan vertellen)
  • Kleding en Accessoires.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over het spel kun je kijken op www.hetimagospel.com

Maak een afspraak voor het plannen van de workshop Het Imago Spel

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!