HET IDEALE KLEDINGSTUK

Het Ideale kledingstuk wil jij toch ook in je kast hebben!

Bestaat dat, het ideale kledingstuk? Jawel, soms hangt het zomaar in de winkel met jouw naam op het labeltje! Je hoeft niet verder te zoeken, de stof, de kleur, de pasvorm, het dessin, het geheel ademt uit wie jij bent, je komt de paskamer uit en je komt niet los van de spiegel. Soms…. maakt het niet eens uit wat het kost, omdat je je realiseert, dat als je dit kledingstuk niet koopt, dat je daar altijd spijt van zult hebben..

Weet jij hoe dat kledingstuk er voor jou uit ziet, of herinner je je nog welke dat waren in de loop van je leven? Zo’n kledingstuk mag verslijten, je wilt het na 10 jaar nog dragen en als je het draagt, vaal en verwassen, dan krijg je weer complimenten,  je ziet er altijd geweldig in uit en het blijft goed voelen! Het doet je herinneren aan mooie momenten in vervlogen tijden….

Waar dat hem in zit? Nou heel eenvoudig, jouw persoonlijkheidskenmerken en lichaamsuitstraling zijn zozeer terug te vinden in de uitstraling van dat specifieke kledingstuk, dat er een soort ultieme versmelting ontstaat, je bent a.h.w. voor elkaar gemaakt, een soort ideaal huwelijk, helemaal jouw eigen stijl!

Het kledingadvies leert je herkennen waar dat mee te maken heeft en daarna zul je vaker jezelf in een kledingstuk gaan herkennen en langzaamaan herken je daarin de kracht van je eigen stijl.

IDEAAL TOCH!

Een van mijn ideale kledingstukken ( ik heb er inmiddels meerdere) is dit jurkje. Wij waren in Mechelen voor een weekendje. In het voorbij gaan aan een winkeletalage viel mijn oog op dit jurkje, het was al bijna zes uur, maar ik moest het van dichtbij bekijken. Het moest ook aan en het paste als het gouden muiltje van Assepoester…… Elegant, creatief uitdagend, vrouwelijk stoer, veelzijdig, krachtig en toch zacht, anders dan anders.. helemaal ‘ik’! Niet kopen had me nog lang met spijt doen omkijken. Zo gaat dat dus, 1 blik kan voldoende zijn om de ware te herkennen…. ;-)

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!