Ultramarijn

STUDIO ULTRAMARIJN

Studio Ultramarijn is gelegen aan het mooie Gangwerf in Twisk. Ultramarijn is de Latijnse naam voor Hemelsblauw, met als pigmentnaam Lapis lazuli. Het werd voor het eerst gevonden in gebergten in het Verre Oosten en werd van daaruit getransporteerd ‘over de zee’, ( Ultra Marijn) naar Europa.

Vanuit mijn vroege jeugd hield ik herinneringen aan een kinderboekje “Op zoek naar het hemelsblauw” van Bertus Aafjes, het verhaal van de zoektocht van een klein jongetje naar het blokje hemelsblauw dat miste in zijn verfdoos. Hemelsblauw of ultramarijn is een warm blauwe kleur met een intense gloed. Ik vond het boekje terug via een antiquariaat. ‘Studio Ultramarijn’ voelt goed, alweer 15 jaar. De naam van je onderneming is ook een onderdeel van wie je bent. Neem niet zomaar een naam aan, het moet bij je passen, net als kleding

Mijn studio is een fijne, ruime en lichte werkruimte, waar mensen snel op hun gemak zijn, daarnaast werk ik ook vaak op locatie, omdat ik bij mensen thuis de garderobe kan betrekken in de coaching.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!