SAMENWERKING

Ik kan niet in mijn eentje werken.

Ik heb mensen nodig in het verlengde van mijn vakgebied. Het neemt tijd om in dit proces de juiste mens te vinden, maar met onderstaande ondernemers heb ik in tien jaar tijd een fijne werkrelatie opgebouwd en daarom kan ik ze van harte aanbevelen:

JK Mode Studio

Jopie Koeleman, kleermaker
www.jkmodestudio.nl

Jopie is een kleermaker pur sang, technisch heel verfijnd, je laat je eigen naalden en spelden graag liggen. In goed overleg werkt Jopie zeer zorgvuldig aan de wens van haar en mijn klanten. Misschien is het voor niet iedereen gewoon om van een kleermaker gebruik te maken, maar ik kan niet meer zonder dit gemak…

Modevakschool apart stappen

Anke van der Stappen
www.apartstappen.nl

Ik zit al meer dan 10 jaar bij Anke op Naailes. Anke en ik vullen elkaar prachtig aan als het gaat om de kwaliteit en creativiteit in ons vak. Voor Anke verzorg ik zo af en toe een workshop en door deze samenwerking is ook een verbinding ontstaan met de BMA, de Branchevereniging Mode Ambachten, waar ik soms een workshop verzorg. De lessen zijn wekelijks een heerlijk rust- en leermoment.

Fifth Avenue

Wietske Spek, Damesmode Enkhuizen
www.fifthavenuefashion.nl

Wietske en ik delen een passie voor bijzondere mensen, bijzondere kleding en een levensfilosofie die erop neer komt, dat je niet buigen moet voor minder dan je waard bent. Wietske heeft een bijzondere kleding collectie die ik van harte kan aanbevelen.

Bfree-mode

Bernadette Huisman, Damesmode Purmerend
www.bfree-mode.nl

Nog zo’n winkel naar mijn hart is de winkel van Bernadette van Bfree. Sinds jaren heb ik mijn hart aan deze winkel verpand, omdat hoog in hun vaandel staat, dat vrouwen zich ‘mooi’ mogen voelen, mogen zijn wie ze willen zijn. Deze winkel verkoopt kleding voor vrouwen die het zichzelf gunnen ‘gezien’ te mogen worden en daar van te genieten en dat gevoel dat raakt mij, omdat er teveel vrouwen zijn die zichzelf niet de moeite waard vinden. Deze winkel gaat ver bij hokjes vandaan, men is er warm en groothartig,  het zijn ‘mooie’ vrouwen!

Siesoo kapsalon

Annalies Strobos, Kapsalon Middenmeer
www.siesoo.nl

Het is lastig in mijn vakgebied om een goeie relatie aan te gaan met kappers. Ieder zijn expertise, maar dat wringt nog wel eens. Bij Siesoo kan ik praten over wat ik bedoel en menige klant gaat voor 1 keer, soms zelf voorgoed naar Siesoo. Als je haar maar goed zit, een vluchtig gezegde, dat meer inhoudt dan je denkt. Ik ben heel blij met de samenwerking met Siesoo!

Skin-solutions

Tina Buys, Schoonheidssalon; huidspecialist
www.skin-slutions.nl

Een betere expert op het gebied van de huid kan ik niet aanbevelen. Integer en zeer deskundig voert Tina dit vak uit. Ze is meer dan schoonheidsspecialiste, ze is huiddeskundige en helpt je bij al je huidproblemen. Zijn er bijzondere omstandigheden, dan heeft zij een team van specialisten om zich heen van dezelfde kwaliteit. Je huid is je eerste vel waar je je goed in wilt voelen, bij Tina zijn al je huidproblemen in zeer zorgvuldige handen.

Kosmema

Trudy Hartog, schoonheidsspecialiste en life coach
www.kosmema.nl

Als geen ander kent Trudy de weg naar liefdevol zijn t.a.v. jezelf, je lijf en je leven. Werken aan jezelf vanuit een holistisch perspectief, van binnenuit, vanuit wie je bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Hier ontmoeten Trudy en ik elkaar. Mooi zijn is een relatief begrip, Trudy kan niemand mooi maken, maar waar zij wel goed in is, dat is in het laten zien dat je al mooi bent en hoe je dat mag durven zien. Dat is ook mijn filosofie, schoonheid hebben we allemaal, maar hoe maak je je spiegel tot je beste vriend…

Regien Strategier Opleidingen

www.regienstrategier.nl

Docent zijn bij de Regien Strategier Opleidingen is voor mij heel bijzonder. Mijn ambitie om kennis en vaardigheden door te geven is mijn tweede natuur. De opleiding is hoogstaand en constant in ontwikkeling,  fijn om te werken aan de kwaliteit van ons vak, samen met Regien Strategier ( boegbeeld en eigenaar) Nicole Mochel ( manager) en een aantal andere leerkrachten. Ik kan deze opleiding aanbevelen als een van de beste opleidingen die er zijn op het vakgebied van Kleur/ Stijl en Imago.  Voor ieder mens, die werkt in de mode, of in mens- en non-verbale communicatie verwante beroepen is deze opleiding een absolute aanbeveling.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!