Kleuradvies

De kleuren van je hart op HET JUISTE MOMENT…DAN GEBEURT ER IETS MOOIS!

Een goed kleuradvies is beslist geen overbodige luxe. De kleurenanalyse voer ik met zorg uit, met oog voor jouw wensen en gevoelens, omdat het uiterlijke advies van binnen goed moet voelen. Een kleurenanalyse moet een verruimend gevoel opleveren, meer mogelijkheden en creatiever inzicht.

Kleur is zeer bepalend wanneer het gaat om je goed voelen.

De kleur van je omgeving bepaalt mede hoe je je voelt en hoe gelukkig je bent. In sterke mate geldt dit voor de kleur van je kleding. Het is zinvol en leuk om je eigen kleurbehoefte te herkennen en te volgen. Kleur emotioneert, ondersteunt, zet je op de voorgrond of op de achtergrond, maakt je zacht, hard, vrolijk of rustig. Kleur is voedend. Redenen genoeg dus om je eigen kleurbehoefte te willen begrijpen.

In een gesprekje voorafgaand aan de analyse bespreken we de eventuele vragen. Stapsgewijs kijken we daarna naar de mogelijkheden en hoe je te werk kunt gaan.

De kennis die je je met dit kleuronderzoek eigen maakt, bezorgt je je leven lang plezier

Ik heb ervaring met meerdere kleursystemen.

Als docent ‘Kleurenleer en analyse’ aan de Regien Strategier Opleidingen werk ik bij voorkeur met Het 78Color System ® van deze opleiding. Dit systeem kent geen beperkingen van seizoenen, het geeft een breed inzicht in het effect van de kleur van je kleding op je huid. Het herkent feilloos jouw innerlijke kleurbehoefte.

Je kunt bij dit kleuradvies kiezen uit meerdere kleurpaletten die je als hulpje kunt gebruiken. Ze zijn een steuntje in de rug bij het maken van de juiste kledingkeuzes. Ze zijn niet bindend, ze zorgen voor een vrije keuze.

De persoonlijke kleurkaart van het 78Color System ® is inbegrepen in het advies.

 

TARIEVEN KLEURADVIES

Een Kleuradvies à 2 uur kost € 95,- , inclusief een make-upadvies dat jou past.
Kleurkaart is inbegrepen
NB: bij het imagoadvies zit het kleuradvies inbegrepen.

KLEDINGADVIES / Stijladvies

Kledingadvies vloeit voort uit de kleurenanalyse. Het vult elkaar aan. Tezamen vormen ze een sterke basis om je eigen keuzes te kunnen maken.

Kledingadvies :

  • gaat uit van wie jij bent en wat jouw behoeften zijn
  • legt je niets op maar geeft jou de ruimte te spelen met jouw mogelijkheden
  • geeft je praktisch gereedschap om direct mee aan de slag te gaan
  • werkt met jouw eigen kledingkast

Een kledingadvies a twee uur kost 95,00.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!