kleur

Jouw persoonlijke kleur

Waarom een goed kleuradvies geen overbodige luxe is? Je ontdek ermee hoe je het karakter van kleur kunt inzetten voor het doel en het gevoel dat je nastreeft.

Kleur voel je

De kleur van je kleding zit direct op je lijf waardoor het effect zo direct voelbaar is voor jezelf en zichtbaar voor anderen. Kleur verbindt zich feilloos met je npersoonlijkheid; met kleur kun je jezelf krachtiger, lieflijker, zachter, scherper laten ogen. En nog zoveel meer.

Zo ga ik te werk

De kleurenanalyse voer ik met zorg uit, met oog voor jouw wensen en gevoelens. Het is pas geslaagd als het een verruimend blij gevoel oplevert, met nieuwe inzichten en vooral inspirerende mogelijkheden.

In een gesprek vooraf bespreken we de eventuele vragen waar je een antwoord op zoekt. Stapsgewijs kijken we naar de mogelijkheden en hoe je te werk kunt gaan.

Ten slotte zullen we na de analyse aan de hand van meegebrachte kleding de kleuren toepassen. Zo brengen we het advies meteen in de eigen praktijk.

De kennis die je je met dit kleuronderzoek eigen maakt, bezorgt je je leven lang plezier

Onderdelen van het advies

Als docent Kleurenleer en Kleurenanalyse aan de Regien Strategier Opleidingen ben ik bekend met vele kleursystemen. Ik werk bij voorkeur met het 78 Color System® van onze opleiding, dat is ontwikkeld door Regien. Het kent geen grenzen in tegenstelling tot bijvoorbeeld het seizoenensysteem. Het geeft een breed inzicht in het effect van de kleur van kleding op de huid, maar daarnaast ook op de persoonlijkheid. Het is verfijnd en vertaalt feilloos ieders innerlijke kleurbehoefte.

Een kleurpalet/waaier is bij voorkeur een goeie steun in de rug die ruimte laat voor eigen keuzes en is vooral niet dwingend. Het persoonlijke palet van het 78 Color System® is veelzijdig en inbegrepen in het advies.

Heb je een voorkeur voor een ander systeem dan neem ik dat uiteraard mee in de analyse.

LIEVER MINDER KLEUR

Ook dat kan met het 78 Color System®, voor mensen die niet echt van kleur houden, of voor wie kleur te druk is. Ook dan zijn het uiterlijk en kleding vaak – of misschien wel juist – een punt van constante aandacht of onzekerheid. Een speciaal ontworpen systeem, met bijpassende kleurkaarten, biedt dan de mogelijkheid om te ontdekken dat er ook in de basiskleuren heel veel effecten mogelijk zijn. Er is namelijk ook hier sprake van het spel van licht en donker, van warm en koel, van helder en gedempt.

HAARKLEUR (met foto haarstalen)

Een belangrijk onderdeel van het kleuradvies. Aan de hand van prachtige haarstalen kan iedere gewenste haarkleur worden besproken. Goed overleg met een deskundige kapper over haarkleuren is geen overbodige luxe. Ook daar kan ik je in adviseren.

SIERADEN (met foto metaalkleurstalen)

Benieuwd of een sieraad ook daadwerkelijk siert? De metaalkleur van sieraden kan niet alleen een outfit maken of breken, maar het tekent ook de huid.
Ontdek het aan de hand van bijzondere stalen die elke metaalkleur kunnen nabootsen.

Make-up die past bij jouw huidskleur (met foto SSC)

Als je daar behoefte aan hebt, kunnen we ook met make-up aan de slag. Ik werk met merken, beide zijn antiallergisch en niet op dieren getest:

  • Art of Image, een gerenommeerd merk op basis van een vloeibare make-up
  • Skin Color Solutions, een 100% natuurlijke minerale make-up. Dit prachtige product, gekoppeld aan en ontwikkeld vanuit het 78 Color System ®, heeft voor elke huidskleur een exacte match, zowel in foundation als in de kleursamenstelling.

Make-up pas ik toe als je het wenselijk vindt, of als ik ervan overtuigd ben dat het iets toevoegt. Door het samen te doen, maak je jezelf ook de handelingen eigen.

De producten zijn, voor zover op voorraad, in de studio te koop of worden na bestelling thuis afgeleverd.

De kleur van je kleding zit direct op je lijf waardoor het effect zo direct voelbaar is voor jezelf en zichtbaar voor anderen. Kleur verbindt zich feilloos met je npersoonlijkheid; met kleur kun je jezelf krachtiger, lieflijker, zachter, scherper laten ogen. En nog zoveel meer.

TARIEVEN

Een kleuradvies duurt 2 uur en kost € 95,- Inclusief een kleurpalet

Opgemaakt de deur uit € 15,- extra

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!