OVER MIJ

  • Opleiding: Textiele vormgeving, Modetekenen, Image Consulting, Kleur- en stijl
  • Ervaring: Leraar, Consultant, Coach, Spreker en Auteur
  • Ervaring buiten het vakgebied: diverse bestuursfuncties, vrijwillig werk voor diverse organisaties
  • Bijscholing: Kleding als Taal, Psychologie van kleur, Kleur in combinatie met NLP, Uiterlijk- Kleding- en Identiteit
  • Wordt gelukkig van: authentieke mensen/schoonheid, klassieke muziek, moderne beeldende kunst, filosofie en humanisme
  • Speciale belangstelling: Jezelf zijn wat is dat; Hoogsensitiviteit met een sterke wil; Extra-intelligentie
Image

Ik voel me een veelzijdig mens en daar bedoel ik mee, dat ik in de loop van mijn leven best een groot deel van de kwaliteiten die in mij zitten heb kunnen ontwikkelen.

In dat groeiproces, met name in de laatste 25 jaar heb ik ervaren, dat mensen uiterlijk vanzelf ‘mooi’ zijn, als ze zich innerlijk vrij kunnen ontplooien en zich door hun omgeving gewaardeerd voelen. In onze genen zit besloten wie we zijn en welke mogelijkheden en kwaliteiten ons op het lijf geschreven zijn. Onze levensomstandigheden en onze eigen gedrevenheid bepalen veelal hoe succesvol we daarin zijn. Ons uiterlijk vertelt als een open boek hoe we hier in staan, onze kleding gebruiken we om bij te sturen.

De laatste 14 jaar, in mijn huidige beroep, zag ik dat gebeuren bij de mensen die ik mocht inspireren, adviseren en begeleiden. De buitenkant en de binnenkant gaan letterlijk hand in hand.

Door me zo steeds meer te verdiepen en bij te scholen begon de waarde van het uiterlijk voor mij te veranderen. Voor mij is kleding en er leuk uitzien geen doel, maar een middel, een stukje gereedschap, waarmee je jezelf in balans brengt met wie je oprecht wilt en kunt zijn en dat is pas ‘MOOI’. Hoe je eruitziet is wie je bent, het vertelt /vertaalt op elk moment zonder woorden wie je van binnen bent. Dit boeit mij enorm en daarom heb ik er een boek over geschreven:

‘MOOI’ is de kracht van je eigen stijl

In mijn werk streef ik ernaar om mensen uiterlijk in balans te brengen met wie ze vanbinnen zijn, zodat ze zichzelf gaan ‘waarde’ren en er ‘zelf’vertrouwen ontstaat. ‘MOOI’ ontstaat dan vanzelf.

Door mezelf steeds opnieuw uit te vinden en open te staan voor de mogelijkheden die ook nu nog in mij verborgen zitten, groei ik nog steeds door en mijn uiterlijk is in dat hele proces steeds een belangrijke wegwijzer! Als ik in de spiegel kijk, dan kan ik precies zien of het goed met me gaat, mijn spiegelbeeld geeft me nauwkeurige aanwijzingen en inmiddels weet ik die goed op te volgen.

Mijn innerlijke kernkwaliteiten op dit moment:
Ik ben Veelzijdig en heb een goed oog voor Detail. Ik ben Elegant, Artistiek en Empathisch en ik heb de behoefte om verdiepend en oplossingsgericht na te denken.

Deze eigenschappen zijn in mijn uiterlijk en in mijn handelen zichtbaar en herkenbaar. Dat voelt voor mij vertrouwd, daaraan ontleen ik mijn ‘zelf’vertrouwen, dat is mijn basis om te kunnen
zijn.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!