PRESENTATIE

INFORMATIEVE EN INTERACTIEVE PRESENTATIES

Voor particuliere groepen en verenigingen

Over de onderwerpen:

– Uiterlijk, kleding en identiteit

– Kleur: wat doet het met ons, wat doet het voor ons

Uiterlijk, Kleding en Identiteit

In deze presentatie staat het inzicht in de relatie tussen wie we zijn en hoe we er uit zien centraal. Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe zijn die zichtbaar in je uiterlijke communicatie en zo niet, hoe kun je die zichtbaar maken. Wat is het nut daarvan. Wat is het belang van meer kennis over hoe je er uit ziet. Maakt uiterlijk dan echt uit? Wat is de rol van kleding, lichaamshouding/ kenmerken, haardracht, lichaamsverzorging. Wat is het nut van een authentiek uiterlijk. Welke rol speelt de omgeving. Hoe verhoudt zich dit alles tot het begrip ‘imago’. In mijn presentaties stimuleer ik bij voorkeur een interactieve sfeer.

Kleur, wat doet het met ons, wat doet het voor ons

Kleur is voor de meeste mensen niet meer dan een gegeven. Als docent kleurenleer heb ik er bijzonder veel plezier in om het prachtige fenomeen dat ‘Kleur’ heet tot leven te wekken en de mensen na de presentatie naar huis te laten gaan met een andere blik op hun omgeving. Kleur is namelijk niet alleen vaak wonderschoon, maar ook heel effectief, beïnvloedend, soms zelfs gevaarlijk of juist helend. Kennis van kleur maakt dat je kleur kunt inzetten voor je eigen welbevinden, maar je gaat je omgeving ook beter begrijpen. Zeker daar waar kleur wordt gebruikt door anderen om ons te beïnvloeden.

Een aantal ervaringsoefeningen zijn onderdeel van deze presentatie, die gezien het onderwerp vanzelf tot interactie leiden.

[testimonial_view id="5"]

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!