fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”]

Voor particuliere groepen, verenigingen en bedrijven, verzorgt Imago Studio Ultramarijn uiteenlopende presentaties.

Kennismaken met en inzicht verkrijgen in het begrip Imago in relatie tot uiterlijk, kleurgebruik en persoonlijke stijl. De presentaties zijn informatief, maar ook interactief. Mijn ervaring voor en met groepen  maakt, dat ik makkelijk kan inspelen op de samenstelling van en de interactie met het gezelschap.

Uiterlijk is niet slechts “vertoon“, maar in de eerste plaats een visuele taal zonder woorden. Zowel zakelijk als prive kan het interessant zijn inzicht te hebben in hoe je uiterlijk communiceert. Wat leest een ander aan je af, wat is het verhaal dat je uitzendt, hoe kun je kleding inzetten om je communicatie te verbeteren.

Door voorlichting te geven over dit onderwerp geef ik een andere kijk op de begrippen “mooi, schoonheid en uitstraling”. Het is interessant te ontdekken wat de invloed van je uiterlijk is, hoe je aan je geloofwaardigheid kunt werken, hoe je succesvol kunt zijn door een authentiek verhaal neer te zetten.

Particuliere groepen kunnen een afspraak maken op locatie of in de studio. Op locatie maakt het aantal niet uit, in de studio is 15 personen het maximum.

[/cs_column][/cs_row][/cs_section]

Bedrijven

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid een training samen te stellen waarin het bedrijfsimago en het imago van de werknemers c.q. de ondernemer zelf centraal staan. Voor meer  inhoud zie de pag. Workshops en trainingen.

Particulieren en zakelijke groepen in overleg een offerte afgestemd op tijd en inhoud.[/cs_text]

Meld je hier aan en ik neem contact op

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!