WORKSHOPS

Met plezier samen werken aan, uiterlijk, innerlijk en gelegenheid. Dat is het doel in mijn workshops.

Een workshop is een leuke manier om te proeven aan je eigen stijl. Lees de reacties hieronder. Daarnaast is het erg gezellig dit samen te doen met vrienden, vriendinnen, collega’s of zussen. Samen pik je veel op, je herkent dingen in elkaar en daardoor kun je er later makkelijker over napraten.

De inhoud van een workshop kan – binnen mijn vakgebied – heel makkelijk worden aangepast aan de wens van de groep. Als ervaren docent ben ik gewend te schakelen en zorg ik voor een vlotte en soepele opbouw en uitvoering.

Aantal deelnemers: In de studio minimaal 4, maximaal 6. Op een willekeurige gekozen locatie kunnen dat in overleg meer personen zijn. Duur van de workshop regelen we in overleg.

TARIEVEN

Dagdeel: € 40,00 p.p. Hele dag: € 55,00 p.p. inclusief lunch of € 50.00 p.p. met eigen broodje mee Zaterdag: toeslag € 5.00 p.p.

Incl. koffie/thee en lekkers, materialen en indien van toepassing een kleurkaart.

1.

Zo persoonlijk afgestemd

Hoe heerlijk Anneke!

Wij waren ook helemaal in de wolken met zijn allen. Vooral de wijze van

begeleiden. Zo persoonlijk afgestemd, mensen erend in hun eigenheid. Daarop aansluitend mogelijkheden biedend. Dit is echt de next level. Je leverde echt kwaliteit zeg, hard werken hoor, zoveel adviezen tevoorschijn toveren, terwijl het relaxed overkwam. Ik ga een oproep doen voor de foto’s en je zeker van response voorzien. Zal je info delen.

Ben ook heel dankbaar voor je opmerkingen naar Carina. Ze kwam 7 jaar terug als een pleegkind in huis en stond bol van de schuld gevoelens. Door coaching van een lieve kennis, is ze steviger in het leven gaan staan. Jij herkende en benoemde haar volgende stap: zo gaaf, kippenvel.

Janneke is een begaafd event fotograaf: om van te genieten, zie Nooij Photography op FB en Insta.

Dank voor je verrijkende woorden. Wij gaan samen winkelen en de adviezen laten doorwerken.

Femke overweegt om in haar eindwerk iets met kleuren te gaan doen. Ze zei letterlijk, waarom wist ik niet eerder dat zoiets bestaat? Zo gaaf. Ze zit op het Reinwaard college, richting Historisch Erfgoed. Mogelijk contact ze je nog. Wens je al het goede, je bent van grote bijdrage voor mensen!

Warme groet, Jolanda Deken

2.

Zij vertelde dat je goed was en dat zij ook bij je was geweest

Hoi Anneke, Ik heb op FB al een reactie geplaatst, zowel bij jouw eigen FB pagina als bij de Hartelijke Huiskamer. Volgende week ga ik naar de kapper en probeer zeker een lichtere teint voor mijn haar en later in dit jaar wil ik nog persoonlijk met je afspreken, daar kijk ik echt wel naar uit.

Gisteravond was ik bij de modeshow van Charel Fashion in Hoorn en daar kwam ik over stylingadvies in gesprek met een voor mij onbekende vrouw. Zij vertelde dat je goed was en dat zij ook bij je was geweest, dat vond ik heel grappig.

Als je de volgende keer weer bij de Hartelijke Huiskamer komt hebben mijn buurvrouw en haar vriendin eventueel interesse. We gaan elkaar vast nog wel zien.

Met hartelijke groet, Tineke Dekker

3.

Wij hebben de workshop door Anneke als zeer inspirerend ervaren.

Wij, drie zussen, hebben de workshop door Anneke als zeer inspirerend ervaren.

Zij leert je op een heel zorgzame en zorgvuldige manier kijken naar kleuren en naar jezelf.

Ze geeft je handvatten om te beoordelen of een kleur iets voor je doet of eigenlijk niets. Daardoor krijg je houvast bij het kiezen van een outfit en dat geeft zelfvertrouwen.

4.

Een leuke en leerzame dag

Hoi Anneke,

een leuke en leerzame dag gehad, de reacties waren prima!

complimenten, je had er iets moois van gemaakt, neutraal, ieder zijn eigen

invulling, de een wil dieper, de ander niet was ook grappig om te zien, maar overal was ruimte voor, super!

De inzichten zijn binnen gekomen naar mijn idee en gevoel… geslaagd dus! Trudy Hartog, Kosmema

———————————————————————————————————

INFORMATIEVE EN INTERACTIEVE PRESENTATIES

Voor particuliere groepen en verenigingen

Over de onderwerpen:

– Uiterlijk, kleding en identiteit

– Kleur: wat doet het met ons, wat doet het voor ons

TARIEVEN in overleg

1.

Als groep hebben we genoten van de vlotte manier van presenteren en vooral van de interactie met de groep.

In mijn functie als voorzitter van de 55+ netwerkgroep heb ik Anneke uitgenodigd om eens een presentatie te geven over de relatie tussen kleding en imago. In een eerdere workshop van iemand anders over solliciteren kwam kleding al eens ter sprake.

Anneke heeft ons echt de ogen geopend. Als groep hebben we genoten van de vlotte manier van presenteren en vooral van de interactie met de groep. Niemand binnen onze groep had ooit gedacht wat ons Imago (ons uiterlijk, kleding en kleur) voor een invloed kan hebben op de omgeving. De reactie van de leden was erg positief en ze willen er graag meer van weten.

Ik kan dan ook, mede namens de leden van de groep, deze presentatie van Anneke van harte aanbevelen. Laat u over deze materie ook de ogen eens openen en neem contact met haar op.

Roelof Roos