WORKSHOPS

Werken aan het imago van de onderneming.

De deelnemers worden actief betrokken in de onderdelen. Zichtbaar wordt het effect van houding, energie, kleding en presentatie op het (zelf)vertrouwen.

“Alles moet kunnen”….Een aanname van deze tijd, maar pas op, daar kleven gevaren aan. Zeker, alles kan en alles mag, maar alles heeft ook een effect en dat effect wordt soms pas later zichtbaar. Het sluipt erin…  Zolang alles goed gaat is er weinig aan de hand, maar er zijn talloze redenen te bedenken waarom dat niet zo vanzelfsprekend hoeft te zijn. Slordige uiterlijke verzorging, een nadelig effect van een te jeugdig of te zacht voorkomen, of juist te streng, een nonchalante houding, een autoritaire uitstraling. Dit alles kan een onbedoeld effect hebben op het beoogde resultaat. Vaak is kennis en kunde voldoende aanwezig, maar speelt de uitstraling parten. Soms zijn kleine inzichten en aanwijzingen voldoende om beter te presteren en toch comfortabel ‘jezelf’ te blijven.

In het overleg vooraf stellen we de inhoud samen, zoals recentelijk het verzoek om in het uiterlijk ‘weerbaarheid en vitaliteit’ beter zichtbaard te maken, maar het kan b.v. ook ’empathie’ of ‘deskundigheid’ zijn. Hoe maak je genoemde begrippen beter zichtbaar en voelbaar.

De kracht van Integraal Imago advies is niet een kwestie van “een imago aannemen“, maar de verschillende persoonlijkheden in tact houden, en toch een passende gemeenschappelijke uitstraling te doen ontstaan voor een optimale werksituatie.

Ook kan gebruik gemaakt worden van onderdelen van Het Imagospel, een meer speels element waarmee onzichtbare of lastige onderwerpen op een luchtige manier aangeraakt kunnen worden. Met name de themaspelen  De eerste indruk en Innerlijk Uiterlijk zijn hiervoor bij uitstek geschikt.

Het aantal deelnemers is variabel, voor het onderwerp maakt het niet uit hoe groot de groep is, de oefeningen kunnen in groepjes worden uitgevoerd.

Een workshop met louter voordelen. Want als het personeel straalt, dan straalt ook het bedrijf!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP MAAT

Klik hier of bel 06-27387778.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!