WORKSHOPS

INTEGRAAL IMAGO ADVIES:
DE BINNENKANT WORDT ZICHTBAAR IN DE BUITENKANT IN RELATIE TOT DE OVERKANT!

Het Integraal Imago Advies biedt een waardevol inzicht in de manier waarop je – bewust of onbewust – je eigen uiterlijke verhaal leert begrijpen en herschrijven in jouw persoonlijke unieke innerlijke handschrift. Een prachtig creatief proces, waarin je zelfvertrouwen zult ontwikkelen en innerlijke groei van persoonlijke kwaliteiten kunt stimuleren.

TER BEVORDERING VAN:

  • Uitstraling: Ik voel me sterk, authentiek, ik mag gezien worden, net als ieder ander!
  • Identiteit: Wat je ziet is wie ik ‘echt’ ben, hoe ik me voel en waar ik voor sta, ik voel me ‘mooi’, wat een ander daar ook van vindt!
  • Professionaliteit: Ik voel me krachtig en zelfverzekerd, mijn kwaliteiten zijn voor anderen zichtbaar en voor mij voelbaar, ik ben me bewust van mijn presentatie!
  • Persoonlijke groei: Ik heb geleerd hoe ik mijn uiterlijk met mijn innerlijk kan laten samenwerken om mijn diepste verlangens en mijn beste kwaliteiten tot ontwikkeling te laten komen, daardoor ben ik over drempels gestapt, ik ben een stukje completer!

Zakelijke workshops >>

Click to inspect, then edit as needed.

Workshops voor particulieren >>

Click to inspect, then edit as needed.

Presentaties >>

Click to inspect, then edit as needed.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

Inschrijven!