Innerlijk groeien is uiterlijk bloeien

Image

Me and my shadow

Hoe je eruit ziet hangt af van hoe je naar jezelf kijkt

Image

Je eigen stijl herkennen is de voedingsbodem van je bestaan. In het trouw zijn aan je eigen stijl herken je steeds weer nieuwe stukjes van jezelf. Kwaliteiten worden makkelijker zichtbaar en het vertrouwen om te mogen ‘zijn’ zoals je bent wordt voelbaar. Je kleding is daarbij een fantastisch middel om steeds de balans te hervinden met de buitenwereld.

Je uiterlijk op dit moment is een afspiegeling van wie je geworden bent. Je innerlijk en uiterlijk, wie je bent en hoe je eruit ziet, zijn constant met elkaar in beweging. Je persoonlijkheid ontwikkelt zich, je lichaam verandert en de omstandigheden veranderen ook. Misschien denk je dat je altijd bewust je kleding kiest, maar meestal gebeurt dit onbewust door hoe het leven loopt. De zon schijnt of het regent, er zijn positieve of negatieve ontwikkelingen in je gezin, je krijgt een andere baan, een spannende nieuwe relatie of je verliest een dierbare. Je uiterlijk reageert op hoe je je voelt, je kledingkeuze volgt. Al dan niet met uitdagingen, omdat je letterlijk jezelf opnieuw vorm moet geven. Soms duurt dat langer en herken je je uiterlijk zelfs even niet, innerlijk ligt de boel dan mogelijk ook overhoop.

Je uiterlijk vertelt je veel over wie je bent en hoe je in het leven staat en dat is meestal positiever dan je denkt! Als je ervoor open staat, dan kun je de spiegel gebruiken om te groeien als mens, jezelf te leren waarderen en je capaciteiten tot ontwikkeling te brengen. Daar waar het van pas komt kun je je kleding inzetten om de beste versie van jezelf in je uiterlijk vorm te geven.

Ben je onzeker over je uiterlijk? Voel je dat er meer in je zit, maar komt het er niet uit omdat je het lastig vindt om ‘gezien’ te worden. Voel je niet aan welke kleding bij je past… Balen, als je daardoor een leuke baan, een leuke gelegenheid of de kans op een relatie mis loopt!

Onzekerheid over je uiterlijk kan ervoor zorgen dat je niet voluit leeft. Anderen lijken in jouw ogen altijd mooier en succesvoller. Er zit veel meer in je dan eruit komt, maar je laat kansen liggen en je gaat leuke gelegenheden uit de weg.

Je blijft jezelf maar spiegelen aan anderen.

Door anders naar jezelf leren kijken in de spiegel, ga je anders in het leven staan.

Je zult gaan herkennen welke kleding specifiek bij jou past, maar vooral ook waarom. Wat anderen van je vinden zal je dan een zorg zijn!

Denk je dat je klaar bent voor deze nieuwe versie van jezelf, wil je meer weten? Stuur dan een bericht via het contactformulier op deze website.

  WAT KUN JE VERWACHTEN

  Groeien in je stijl gaat bij iedereen anders, afhankelijk van het uitgangspunt. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend en gratis intakegesprek van een half uur. Op basis hiervan bepalen we wat voor jou het best werkt. Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij persoonlijke wensen en omstandigheden.

  Net als diëten en ingeslopen gewoontes is ook dit een proces waarbij je in je eigen tempo bewust wordt van oude patronen en nieuwe mogelijkheden. Het is te makkelijk om te denken dat een nieuwe jurk, een nieuwe kleur, een andere haarstijl of rode lippenstift onmiddellijk voor jou het werk gaan doen. Soms bij toeval wel, maar meestal niet. Het uiterlijke effect van veranderen moet ook van binnen plaats vinden en dat vraagt tijd, bewustwording en oefening.

  Het is heel succesvol gebleken om zoveel mogelijk te werken met opdrachten die je in je dagelijkse leven, thuis en op het werk, moeiteloos kunt uitvoeren. Uiteindelijk moet de verandering zich daar geleidelijk aan ontvouwen.

  Waar gaan we mee aan de slag:

  • Wat zijn jouw belangrijkste innerlijke en uiterlijke kenmerken
  • In beeld brengen van realistische innerlijke verlangens
  • Kledingtaal herkennen, van jezelf maar ook van anderen
  • Een garderobe planning die past bij wie je bent
  • Eventueel een winkelmoment waarin je zelf de regie neemt
  • Herkenning en doorvoering van je eigen stijl in alles wat je hebt en doet
  • Een kleurenanalyse en lichaamsvormen analyse

  KOSTEN

  Het uurtarief bedraagt € 75,- ex btw. Het intakegesprek is gratis en betalen in termijnen is mogelijk. Er wordt veel gewerkt met thuisopdrachten. De dagelijkse praktijk is waar het voor jou gebeurt. Daar staat een wekelijks contact per mail tegenover. De persoonlijke contact momenten zijn minimaal 5 uur, waarvan 2 uur bij jou thuis, met je eigen kledingkast. De ervaringen en uitkomsten worden verzameld in een verslag, waarvoor 2 uur in rekening wordt gebracht.

  Referenties:

  [testimonial_view id=”2″]

  Nieuwsbrief

  Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en je zult op de hoogte blijven van onze collecties, laatste lookbooks en exclusieve aanbiedingen.

  Inschrijven!