Door aldoor weer terug te gaan naar mijn eigen kern, kan ik nu veel gerichter een keuze maken.

BlueICT

De woorden die ik heb gekozen die mij het beste weergeven (warm, toegewijd, veelzijdig en sprankelend) zijn de laatste tijd leidend geweest bij het kopen van nieuwe kleding, maar ook bij het maken van keuzes voor de inrichting in ons huis. Zo hebben we vd week nog een lange witte muur in het oud roze / paars geschilderd om er (naast de al aanwezige donker groen) meer warmte in te krijgen! Dit geheel wordt straks met gouden accessoires ook sprankelend gemaakt😉

Door aldoor weer terug te gaan naar mijn eigen kern, kan ik nu veel gerichter een keuze maken, waardoor er nu al (in mijn kledingkast) meer setjes ontstaan.

Ik beschik nu ook over een ware inloopkast, en de indeling werk-prive werkt voor mij heel goed in mijn kledingkast. Aan de hangers hangt alles wat ik zo naar mijn werk aan zou kunnen, compleet op kleur gesorteerd. Nu stap ik ‘s ochtends als het ware mijn favoriete kledingwinkel in, en staat alles aan dit rek mooi. Toen ik die indeling nog niet had, zag ik voornamelijk alles wat niet passend was, en was het altijd zoeken, nu ben ik er zo uit! En zeker opvallend, veel meer kleur!!

Je mag mijn case (geanonimiseerd) gebruiken voor op de site. Door een soortgelijke case op je site ben ik in eerste instantie ook geïnspireerd geraakt en heb ik contact met je opgenomen, dus leuk als ik op deze manier ook anderen mag inspireren.